Coaching voor creativiteit

Wil je leven met meer intentie en creativiteit? Vind je het lastig om balans te vinden en je gewoontes aan te passen? Dan is coaching voor creativiteit iets voor jou!

Meest gestelde vragen

Een coach begeleidt je in jouw eigen zelf-ontwikkelingsproces. Door de juiste vragen te stellen en je te helpen heldere doelen op te stellen, helpt de coach jou om je leven vorm te geven zoals jij dat wil.

Het kerndoel van coaching voor creativiteit is om jou te begeleiden je leven vorm te geven op een manier die jij wil. Met creativiteit bedoel ik creëren in de breedste zin van het woord: van een groep mensen samenbrengen tot een boek schrijven of een kast bouwen. Iedereen is creatief. Echter zijn de meeste van ons het over de jaren verleerd of we hebben het onszelf ontzegd. Coaching voor creativiteit helpt je om weer verbonden te raken met je eigen creativiteit: jij bepaalt hoe dat eruit moet zien!

Ik ben een oplossingsgerichte en gestructureerde coach: ik blijf liever niet hangen in het probleem en ga snel over naar het vinden van een oplossing. Samen ontwikkelen we nieuwe paden om dichter bij het leven te komen dat jij wil leven. 

Samen zullen we jouw doelen opstellen. Vaak heb ik het met coachees over hoe je je doelen kunt bereiken door je talenten te benutten, hoe houd je je leven in balans en het vinden van geluk en tevredenheid. Concretere doelen zijn bijvoorbeeld: vaker nee zeggen op dingen die je niet wil doen, minder uitstelgedrag vertonen, beter plannen en structureren, mindfullness incorporeren in je leven en meer in de natuur zijn.

Het coachtraject bestaat uit drie elementen: 

Eerste ontmoeting: een gratis telefoongesprek van 30 minuten waarin we elkaar beter leren kennen. Na dit telefoontje kunnen we besluiten of we met elkaar in zee willen gaan. Als een van ons denkt dat het niet de juiste match is, geen probleem! 

Opstart sessie: 60 minuten. In deze sessie stellen we jouw doelen op, bespreken we de momenten waarop de sessies plaats zullen vinden en hoe we zullen gaan werken.

Coachingsessies: 60 minuten per sessie, meestal 5 - 8 sessies.

De eerste ontmoeting is GRATIS!

Daarna zijn de prijzen:

  • Opstart sessie (60 min.) – €35,- 
  • Sessie (60 min.) – voor student / werkloos €79,- 
  • Sessie (60 min.) – voor professionals €89,-
  • Prijzen zijn inclusief BTW

Testimonials

Ik heb dankzij de coachsessies mooie ontwikkelingen doorgemaakt. Zo heb ik geleerd om mindfulness op een betere manier te verwerken in mijn dagelijkse routine. Ik puzzel ineens, ga vaker in bad, en lees eindelijk weer de boeken die al een jaar op mijn nachtkastje lagen. Ik heb geleerd beter en effectiever structuur aan te brengen in mijn manier van werken. Een manier die voor mij persoonlijk werkt, niet een kant-en-klaar recept!
Lorenzo Ernst
eerstejaars psychologie student
Ayana hielp mij met het zoeken naar oplossingen en liet me zelf nadenken over mijn doelen. Ook complimenteerde ze mij wanneer ik iets goeds gedaan of bereikt had. Ik ben heel tevreden met mijn coach. Ze kon goed luisteren, was begripvol, duidelijk en geduldig.
Anoniem
Anoniem